Seară de film UrbanEye la Nocturna Bibliotecilor

Data:29/09/2017
Loc:Spatiul X

Când se lasă seara peste București, vă chemăm la Noaptea Bibliotecilor la o proiecție de film cu tematică.

Îmbracă-te în alb și negru și nu rata Nocturna Bibliotecilor la BMB, evenimentul lunii septembrie unde calitatea nu costă, iar ideile și dorințele publicului sunt binevenite.

❒ UNDE – Spațiul X, Bd. Octavian Goga 6, Bl.M25.

❒ CÂND – vineri, 29 septembrie, de la ora 21.00

❒ CE – Borgo Vecchio Factory | 2016 | 35 minute

Un mediumetraj, dar și un proiect, Borgo Vecchio Factory vorbește despre cartierul cu același nume din Palermo, Sicilia, unde rata șomajului este de 40% și accesul la educație e foarte scăzut.
Prin implicarea locuitorilor sunt organizate ateliere de pictură pentru copiii din cartier, care vor schimba imaginea și percepția zonei.

Film credits: The Piranesi Experience.

Trailer: http://bit.ly/2xW4Mbs

Filmul este subtitrat în limba română.

Intrarea este liberă.

+ Te mai așteaptă și alte activități nocturne ca: expoziție de fotografie alb-negru, atelier de bookmarks 3D, Atelier Grafitti black & white Artă Urbană.

Proiectul UrbanEye a fost inițiat în 2014 ca platformă de discuție despre oraș prin intermediul filmului, dedicată celor interesați de orașul în care trăiesc. A patra ediție a Festivalul de film UrbanEye va avea loc la București în perioada 1-5 noiembrie.

Acesta este un este un proiect al asociației ARTA în dialog, Proiect cultural finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ și co-finanțat de Ordinul Arhitecților din România din timbrul arhitecturii.