Foto Catalin MitulescuCătălin Mitulescu s-a născut pe data de 13 ianuarie 1972, iar în prezent este un bine-cunoscut regizor, scenarist și producător. Este regizorul, scenaristul şi producătorul filmului de lungmetraj CUM MI-AM PETRECUT SFARSITUL LUMII (2007), inclus in selecţie oficială la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes si deţinător al premiului “Un certain Regard” pentru cea mai bună interpretare feminină (Doroteea Petre). Totodată, este regizor şi scenarist al filmului de scurtmetraj TRAFIC, Premiul Palme D’Or la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes 2004. Filmul LOVERBOY(2011) a avut premiera la Festivalul International  de la Cannes in anul 2010, film pentru care Ada Condeescu a castigat premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Sarajevo si Vilnius. Este scenaristul lung-metrajului EU CÂND VREAU SĂ FLUIER FLUIER (2010) și scenaristul și producătorul scurt-metrajului O ZI BUNĂ DE PLAJĂ (2008). LOVERBOY  a fost parte a selectiei oficiale a Academiei Europene de Film din anul 2011. In prezent Catalin Mitulescu a finalizat cel de-al treilea film al sau, DINCOLO DE CALEA FERATA, film care va avea premiera in februarie 2016.

Foto Mihai FulgerMihai Fulger este redactor şef al Cinematecii Române din cadrul Arhivei Naţionale de Filme (ANF), critic de film, selecţioner şi organizator de evenimente cinematografice. Membru al Asociaţiei Criticilor de Film din cadrul Uniunii Cineaştilor din România (UCIN) şi al Federației Internaţionale a Criticilor de Film (FIPRESCI), este redactor al revistei trimestriale „Film”, publicată de UCIN, şi colaborator constant al săptămânalelor „Observator cultural” şi „Cultura”, precum şi al site-ului de educaţie cinematografică IstoriaFilmului.ro. A făcut parte din juriile FIPRESCI ale multor festivaluri internaţionale importante (Berlin, Busan, Gijón, Varşovia etc.).

Noemi SzoltesNoémi Soltész: Arhitect, locuiește și lucrează în Budapesta. Este curatorul KÉK – Hungarian Contemporary Architecture Centre and Budapest Architecture Film Days: a 8-a ediție va avea loc în martie 2016. În 2010 a co-fondat studioul de arhitectură Nanavízió.

 

SofiaSofia Murato s-a născut în 1979 la Lisabona și este fondatoarea Festivalului de Film de Arhitectură din orașul natal. După ce și-a obținut diploma în Graphic Design în 2013, și-a continuat studiile la Rietveld Academy în Amsterdam, Departamentul de Fotografie și Audiovizual. A făcut un curs de Cinematografie în Curitiba, Brazilia. A avut expoziții în Olanda, USA și Portugalia. Ca fotograf și realizator de film și-a concentrat eforturile pe studiul relației dintre spațiile arhitecturale și firele narative ficționale. In 2010 a primit o bursă pentru coordonarea primului Festival de Film de Design și Arhitectură din New York. A lucrat și ca project manager pentru digitalizarea arhivei de film olandez. Astăzi locuiește și lucrează în Amsterdam și Lisabona. In 2012 a creat Do You Mean Architecture, o platformă care dezvoltă proiecte cu scopul de a evidenția importanța poveștilor arhitecturale.

Frederik BoveFrederik Bojer Bové este curator al programului Festivalului de Arhitectură din Copenhaga. Scrie pentru mai multe site-uri de film din Danemarca și Scandinvia. A studiat Istoria și Cultura la Universitatea din Copenhaga și la Universitatea din San Diego.