[ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHIS] OPEN CALL pentru expoziția Understanding Design

UD_cover fb

Vă invităm să înscrieți proiecte de design (de obiect, arhitectură, urban etc.) pentru expoziția UrbanEye | Understanding Design | 4 – 5 noiembrie| București.

Cine, de ce și cum se lucrează la un proiect românesc de design, de la concept până la realizare? Acestea sunt întrebările pe care ni le-am pus pentru ediția din anul acesta a UrbanEye Film Festival. Credem că este momentul să explorăm de unde provine creativitea prin deconstrucția procesului de design. Vă invităm să o facem împreună la expoziția nu doar de produse, ci de proces al creativității: Understanding Design.

Pentru selecția proiectelor vor fi apreciate :

- Conceptul

- Originalitatea proiectului

- Originalitatea prezentării produsului alături de procesul de creație și execuție. Încurajăm prezentarea lor prin metode cât mai creative și interactive (multimedia, mixed-media, VR, augmented reality, realizarea produsului la fața locului- limita este doar imaginația ta și posibilitatea de a construi expoziția)

Participarea este gratuită.

Dată limită pentru înscrieri: 25 iunie 2017.

Formularul de înscriere în competiție este disponibil aici.

Regulamentul competiției este disponibil aici.

Proiectul UrbanEye a fost inițiat în 2014 ca platformă de discuție prin intermediul filmului, pe tema arhitecturii și a orașului. A patra ediție a Festivalul de film UrbanEye este un proiect al asociației ARTA în dialog co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și de Ordinul Arhitecților din România din timbrul arhitecturii.

Pentru mai multe detalii:

www.UrbanEye.ro, www.dizainar.ro
Facebook: UrbanEye, Dizainar

Organizator:

1

Parteneri:

2

3

4

Proiect co-finanțat de:

6 5